7 de marzo de 2012

Presentacions d´empreses

El passat dia 5 de març, el cicle de comerç va assistir a les presentacions de diverses empreses d´ambit i èxit internacional.

En primer lloc va exposar Cristian i Mario, representant a l´empresa McDonald´s. Ens varen explicar que l´empresa de menjar ràpid creada a l´any 1940 per els germans Dick y Mac McDonald esta especialitzada a la fabricació i distribucio d´amburgueses i creilles fregides, peròque darrerament esta obrint mercat al món dels desdejunis. A mes al seu DAFO, varem observar la seva Q de Qualitat i alguns dels seus anuncis publicitaris. Com aquest http://www.youtube.com/watch?v=757I7a-UNrI

El dimarts 6 de març varem assistir a la presentació de l´empresa d´alimentacio DIA, per part de Jose Ramon. Molt bona presentació i grans sorpreses les que ens varem emportar amb la presentació. L´empresa esta creixent a nivells molt grans, esta a la Borsa (Ibex 35) i realitzant una forta expansió internacional.
Per finalitzar el dia varem presenciar la presentació d´Helena i Miguel, per les seves inicials no podia tocar altra empresa que H&M. L´empresa sueca de roba present a tot el món compta amb mes de 2.300 tendes i dona treball a mes de 76.000 persones. A l´exposició varem coneixer que l´empresa esta apostant per la venda On-line i que dona especial importancia a les col.lecions de dissenyadors de prestigi.






No hay comentarios:

Publicar un comentario