27 de noviembre de 2012

Se inauguren les VI Jornades de Cooperació Empresarial en la Vall d'Uixó

Ahir va tindre lloc en el Centre les LLimeres de la Vall d'Uixó, l'acte inauguració de la VI Setmana de Cooperació Empresarial, de la Vall d'Uixó, que organitza la Regiduria de Comerç.
 El nostre centre va tindre una gran notoriedad per les felicitacions que va tindre per part de les nostres autoritats locals, pels ultims premis obtinguts últimament. L'Alcalde va dir que hi ha que motivar a la joventut per formar-se i animar als comerciants de la Vall a treballar units per eixir de la situació actual.




Francisco Garcia, responsable de l'àrea de desenvolupament econòmic de la Cambra de Comerç de Castellò va donar una conferència al voltant "L'importància del e-commerce"

Responsables de les empreses valleres Blumaq i Optimil, varen mantindre una taula rodona al voltant de les seues respectives experiències en el e-commerce.
Manuel Zargoza i  Eva Botias moderados por Francisco Garcia ens varen comentar les seues respectives experiències en este nopu i apasionant camps del comer per internet donant importància a l'imatge que es transmetix de la propia empresa al voltant de la xarxa informàtica per tot el mon.
També es va fer constar, que la mateixa societat vallera en moltes ocasions no sap el que les empreses del seu poble estant fent i el que representen en el teixit econòmic, empresarial i social de la Vall.

Vicente Almela, President de la Caixa Rural La Vall, va donar el premi als guanyadors del vídeo del concurs "Comprem en la Vall", en el que també varem participar en alguns treballs del nostres alumnes de comerç i PQPI2.
Felicitem als guanyadors entre ells als germans Talavera, ex-alumnes dels nostres cicles.


NOTICIES RELACIONADADES:
La Rodalia

No hay comentarios:

Publicar un comentario