24 de febrero de 2013

Els alumnes dels Cicles de Comerç i el PQPI-2, visitem el Port de Castelló


La xerrada inicial va començar amb què és un port, la seua definició i normativa legal que els regula, així com el sistema portuari espanyol i el "ranking" de ports. Va parlar-se de la importància de la connectivitat terrestre (accessos viaris i ferroviaris) i del "hiterland" (àrees) al que el Port de Castelló dóna servei.
El nostre alumnat també va poder conèixer les figures que intervenen dins de l'àmbit de la logística portuària, el paper que cadascuna té i la seua interrelació, el trànsit de mercaderies manipulades, la integració del port amb la ciutat de Castelló, i la seua política d' RSC. En acabar, vam visitar "in situ" les instal·lacions del Port, de forma que es va veure en la pràctica bona part dels continguts prèviament explicats.

Agrair a Susana Soria, Cap de la Divisió Comercial i de Màrqueting, la seua amabilitat i les explicacions donades, gràcies a les quals hem conegut millor el nostre Port de Castelló i la creixent importància que està tenint com a port comercial a nivell nacional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario