22 de mayo de 2013

La Casa del Herrero a la Universitat de València

El passat 16 de maig, les alumnes Conchi Martines i Sonia Garcia, acompanyats de distints docents del centre, es varen deplaçar a la Universitat de Valencia per participar a la Final del concurs organitzat pel Banc Santander, la Fundació Bancaixa i la mateixa Universitat de Valencia.
Aquest premis de caràcter autonómic voler premiar l´esforç dels alumnes de cicles formatius de grau superior, així com dels alumnes de batxillerat mitjançat el seu esforç i dedicació en un projecte empresarial.

Aplegar a la final, no ha estat un procés fàcil ja que sols podien aplegar deu centres de tota la Comunitat Valenciana. En aquest cas, i per primera volta el I.E.S. Honori Garcia classificava un equip entre els finalistes. El projecte: La Casa del Herrero, alumnes: Conchi Martinez i Sonia Garcia. 
També val a dir que era l´únic representat de la provincia de Castelló.

L´equip va estar a un nivell alt, mol alt. Deixant una emprempta que durarà molt de temps entre les integrants de l´equip organizador, ja que la presentació va estar genial.

Finalment, La Casa del Herrero va aconseguir la quarta posició, en una final molt apretada que es va emportar per detalls el projecte Olibrut.

Una volta mes, volem agraïr l´esforç, dedicació, compromis i saber fer de Conchi i Sonia, que no sols han fet un projecte reconegut per jurats independents, sino que ha generat moments d´alta il.lusió entre companys i equip docent. Moltes gracies.

"Ací venim a guanyar o a aprendre"

No hay comentarios:

Publicar un comentario