8 de diciembre de 2013

IV Fira del Comerç Urba

Aquest cap de setmana (6-7-8 de desembre) La Vall d´Uixó ha realitzat la IV Fira del Comerç Urbà.
Aquesta fira s´ha consolidat dins les activitats comercials de la ciutat i com a activitat comercial, estem contents de que es porte a terme i  a mes amb els resultats d´éxit i participació.



Un any mes, s´ha realitzat a l´Avinguda Espanya, i aquest any han participat 41 establiments comercials de la localitat, on han donat a coneixer les seves ofertes y productes. Així les persones que han visitat la Fira del Comerç Urbà han gaudit i vist productes de calçat, mobiliari, flors, new art, complements, restauració, fotografia ...
A mes, i com un atractiu mes, els participants tambe han gaudit d´animació infantil, algun que altre sorteig i moltes degustacions. Un exemple d´aquest es el premi al millor Stand de la Fira a la perfumeria Deja-Vu (Enhorabona!!)



Cal destacar la participació de totes dues Associacions Comercials de La Vall d´Uixó, així com de l´Agencia de Desenvolupament Economic i Local (ADL).

El Cicle de Comerç i Màrketing del I.E.S. Honori Garcia, vol donar l´enhorabona a aquesta iniciativa, i la defensa amb exemples ben vius, de que el Comerç de La Vall esta mes viu que mai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario