28 de noviembre de 2013

Juan Carlos Orenga imparte una charla sobre escaparates, a los alumnos de comercio del IES Honori García

 Los alumnos de comercio de los ciclos formativos de los grados medio y superior del IES Honori Garcia de la Vall d'Uixó, han recibido a Juan Carlos Orenga para impartirles una charla sobre escaparates.

 Juan Carlos Orenga fundó la empresa Dau Estudi en el año 2004 procedente del mundo del diseñoy del interiorismo. Es un especialista en el tema de escaparates, y asíduo colaborador de nuestro centro en el que viene a impartir charlas periodicamente sobre la marca sus características e importáncia en la empresa.


Un gran profesional que sorprendió a los alumnos con sus conocimientos del tema.

23 de noviembre de 2013

Dia de la Persona Emprenedora 2013

El passat dimarts dia 19 de novembre de 2013, els alumnes del Cicle Formatiu de Comerç i Màrketing del I.E.S. Honori Garcia es varen desplaçar a la Fira de Mostres de Valencia per gaudir del Dia de la Persona Emprenedora 2013.


En el mateix, el alumnes de forma continua varen poder gaudir de xarrades i activitats durant tota la jornada, totes envoltades de l´esperit emprenedor que es vo transmetre en aquestes activitats.


Desde la forma jurídica, passant per la idea, marketing, logística, exportacions o formes de financiació... . Tot un seguir d´activitats que fan d´aquesta jornada una de les mes motivadores pels alumnes, ja que veuen de primera má, que el mercar laboral esta esperan alumnes amb espenta, ganes i motivació.



8 de noviembre de 2013

Santiago Lacruz, dona una xarrada de aparadurisme, als alumnes de Comerç de l'IES Honori Garcia.

 En la biblioteca municipal de la Vall d'uixó. el passat dijous dia 7 ens va visitar un gran professional de l'aparadurisme de la Vall d'Uixó, el Sr. Santiago Lacruz, propietari de la Floristeria Yedra.

El títol de la xarrada col·loqui, va ser "L'aparador, la importància en el comerç"




3 de noviembre de 2013

Nova visita al "Dia de la persona emprenedora 2013"


El proper dia 19 de novembre, visitarem de nou els alumnes dels Cicles de Comerç i el PQPI-2  el "DIA DE LA PERSONA EMPRENEDORA" en la fira de VAlència.


Relació de premiats.

Pel nostre Departament l'any passat va ser molt especial, ja que ens varen donar el reconeixement al CENTRE EDUCATIU EMPRENEDOR 2012 de la Comunitat Valenciana, premi patrocinat per la Generalitat Valenciana.