13 de enero de 2014

Curs i Concurs de Borsa 2014

Al I.E.S. Honori Garcia, no deixem aspectes educatius per impartir, i dins d´aquesta educació també deixem un camp per les finances.
En aquest cas el Departament de Comerç i Marketing del I.E.S. Honori Garcia impartira unes sessions formatives als seus alumnes sobre aspectes financers i de la borsa de valors.

Amb la finalitat d´aproximar els Mercats de Valors als alumnes, en aquests vinent dies es faran algunes sessions de borsa per a que els alumnes entenguen com funcionen els mercats financers i que es aixó de la borsa.
El alumnes podran entendre que es la Borsa, el Ibex 35, el Mercat Continu, Wall Street, Dow Jones, Preu, Compra vs Venda, grafics de la bolsa ...



L´objectiu d´aquesta activitat es despertar i estimular el interes dels estudiants en el mon de les finances i la Borsa, així com la recerca de informació per la compra venda d´accions, utilitzant els  mitjans correctes o les noves tecnologies.
Per finalitzar el proces formatiu, els alumnes amb esperit de Brokers, disposaran de forma gratuita l´oportunitat de participar al concurs de Borsa que realitzara I.E.S. Florida, amb la colaboracio de RENTA4.

Els alumnes disposaran de 50.000€ virtuals per invertir en els valor que pensen que donaran un major benefici. El concurs finalitzara el dia 25 de març i la persona que mes rantabilitat obtinga serà el guanyador del premi que otorga el citat centre. A mes es donaran certificacions i diplomes als participants.



No hay comentarios:

Publicar un comentario