16 de enero de 2014

Els alumnes de Comerç i Màrketing finalizen les FCT


Tot just ha començat el gener de 2014 i el Departament de Comerç i Màrketing no para. A dia d´avui podem dir que els alumnes, en la seva gran majora han finalitzat el seu periode de Formació a Centres de Treball (FCT).


Aquest any ha estat un any molt especial en la relacio alumnes-empresa, ja que el centre ha rebut molt bones recomanacions dels i les responsables de les respectives empreses on estaven els alumnes. Les empreses i comerços de la localitat (i cada volta mes de fora de la localitat), cerquen en l´alumnat del nostre centre alumnes amb la formació el mes acurada possible de cara a les necessitats del mercat actual. Ha estat un any amb molta implicació del comerç local, i em vist com les demandes d´alumnes han superat les espectatives.

Per finalitzar, i no menys important, cal destacar la inserció laboral que esta tenint el Cicle de Comerç i Màrketing del I.E.S. Honori Garcia, ja que aquesta supera les espectatives i s´ha aconseguit una gran inserció laboral en distintes empreses i comerços de la localitat. Enhorabona a tots i totes.
Sense cap dubte: Formació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario