24 de enero de 2014

TEDxLaVall by I.E.S. Honori Garcia

Molt bona noticia pel I.E.S. Honori Garcia, el poble de La Vall d´Uixó i la comarca en general. El centre educatiu I.E.S. Honori Garcia ha estat guardonat aquest 2014 amb una llicencia TEDx per realitzar una conferència a nivell mundial de xerrades de distintes temàtiques.


TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a les idees que mereixen ser difoses.
TED començà amb unes jornades xerrades fa més de 25 anys i ha crescut per donar recolzament a les Idees que mouen les iniciatives que canvien el món.

L´esdeveniment principal de TED es celebra anualment a Long Beach (Califòrnia), alla s´hi conviden els líders i emprenedors que estàn canviant el món, com a públic i com a ponents. Les xerrades que se´ls demana que preparin tenen una durada d´entre 10 i 18 minuts i despres es posen a disposició de tothom de forma gratuïta a www.TED.com



A TED hi han fet ponències gent com Bill Gates, Al Gore, Richard Branson, Philippe Starck, Gordon Brown, Mike Rowe, etc. i els principals líders d´opinió en el món de la ciència, la tecnologia,                l´educació, el disseny ... En ponències aquestes personalitats deixen de banda la seva faceta més pública per donar pas a les seves passions, això fa de TED un esdeveniment únic per a trobar xerrades inspiradores de gent excepcional.

El dia 21 de juny de 2014, a través de la llicència TEDx farem arribar de nou a la ciutat de La Vall       d´Uixó aquest remolí d´idees, inspiració i coneixement ...
El futur comença avui!!

Per més informació podeu entrar en: http://www.tedxlavall.com

2 comentarios:

  1. Se pot participar com a asistent?
    merci
    Juliovicedo@gmail.com

    ResponderEliminar
  2. Hola Julio, pots entrar en tedxlavall (http://www.tedxlavall.com), a on tindràs tota la informació per fer la teua inscripció a partir del dia u de juny.
    També tenim Twitter i Facebook (en el mateix nom), a on fiquem regularmente informació al respecte.

    ResponderEliminar