13 de abril de 2014

Els alumnes de Comerç a la UJI

El passat 4 d´abril els alumnes de Comerç i Màrketing varen anar d´excursió a la Universitat Jaume I per veure les instal·lacions d´aquesta i gaudir d´una màgnifica experiència.
En la mateixa, els alumnes de Comerç sota la màgnifica tutela de Lorena López, varen descobrir tot el que els pot oferir la Universitat. Varen veure les instal·lacions i l´equipament. Un auntentic luxe per l´educació!!


Per finalitzar la jornada, ens varem translladar al campus de tecnologiques on varem veure "in situ" i com a convidats d´honor la Final del XV Seminari de Creativitat en Viu.
En aquest esdeveniment els alumnes de segon i tercer de Publicitat han de confeccionar una campanya publicitaria per una empresa.
L´empresa seleccionada d´aquest any era Vitalia ( www.vitalia.es ), empresa de Catalina Hoffmann i membre del jurat del Concurs d´emprenedors de RTVE "Tu Oportunidad".



Sota la tutela de Lorena López, els alumnes varen anar exposant els seus projectes publicitaris. Tots es varen esforçar per aconseguir el primer premi, que era unes pràctiques a l´agencia de publicitat Mccann Erikson www.mccann.es .


No hay comentarios:

Publicar un comentario