7 de mayo de 2014

Financiació per Emprenedors/es

El passat dimarts 6 de maig, professionals de la Caixa Rural S.Isidre varen visitar l´IES Honori Garcia per explicar els nostres alumnes del cicle de Comerç i Màrketing les eines mes actuals en les quals compta una entitat financera per donar suport a les empreses.

Sense cap mena de dubte va estar un luxe pel centre i un honor, tenir com a docents a José Manuel Bon (Director de l´oficina principal) i a Juanjo Marrama (responsable de la banca virtual).

Tots dos, ens varen anar desgranant les distintes opcions i eines que tenen els joves emprenedors per començar la seva aventura empresarial. Es varen comentar les opcions  mes típiques com son els préstecs, pagares, lletres, descomptes, leasings, rentings o factorings. Totes aquestes opcions molt ben explicades i amb tot tipus de detalls i anècdotes per José Manuel Bon.

Seguidament, Juanjo Marrama ens va explicar les eines més virtuals, com són les targetes de dèbit o crèdit, les targetes virtuals o fins i tot les Contact Less, una nova experiència de pagament mitjançant un dispositiu que sols cap posar damunt d´un aparell d´enregistrament financer com siga un TPV.

A mes ens varen explicar amb detall, les distintes comissions de passar una targeta per un TPV o les distintes opcions de TPV operatives al mercat.



L´IES Honori Garcia, vol agrair una volta mes a la Caixa Rural S. Isidre de La Vall d´Uixó la seva visita al centre, la seva professionalitat i de forma molt especial a José Manuel Bon i Juanjo Marrama per dedicar-nos una mica del seu temps i aproximar-nos el món bancari als nostres alumnes, futurs clients o empresaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario