17 de enero de 2015

I Gala del Comerç a la Vall d'Uixó


El 16 de gener LAjuntament de La Vall dUixo, amb la col·laboracio de les associacions comercials varen celebrar la I Gala del Comerç de Sempre. Al mateix varen assistir el Conseller dEconomia, Industria i Turismes Maximo Buch, lalcalde de la localitat Oscar Clavell i ledil de comerç José Villalba. Lobjectiu daquesta gal·la és premiar la trajectòria professional daquelles empreses històriques de la localitat.
  

Els negocis guanyadors daquesta primera edició han estat:
Panaderia Pilar Prades
Juguettos i Dulce Bebe (Plasticos Salvador)
Papereria Segarra Barbera


més, es varen entregar els premis daparadorisme de Nadal on els alumnes del Comerç i Màrqueting del IES Honori Garcia han participat activament a la confecció dalguns aparadors dels negocis locals.
Els guanyadors daquesta edició han estat:

Dau Estudi
- Serra Espada
- Moore Interiorisme
- Roses

Cal destacar que laparador de Roses, ha estat confeccionat per alumnes del Cicle Superior, en concret per Noelia AdsuaraJorge Branchadell i Ignasi Ortells, que varen confeccionar un magnific aparador aplicant els coneixements estudiats a classe.


Sense cap dubte, una magnífica ocasió per unir una volta mes les sinergies educatives amb les empresarials.

Al departament de Comerç volem destacar la magnífica organització del departament de comerç de lAjuntament (ADL) per la magnífica organització de lacte, i en concret a Rosa i Júlia per lesforç diari que fan per a què cada dia el comerç local tinga més valor a les nostres vides.


Vídeo de la Gala del comerç de sempre, a la Vall d'Uixó





No hay comentarios:

Publicar un comentario