1 de marzo de 2015

Lorena López i els Mitjans Publicitaris

Magnifica conferencia la realitzada per Lorena López Font (professora de Comunicació en la Universitat Jaume I de Castelló) sobre els mitjans de comunicació i la publicitat.


El passat dia 20 de febrer vàrem tenir el plaer de tenir a laula compartint els seus coneixements a Lorena López, antiga alumna del IES Honori Garcia gran professional del món publicitari i docent de Publicitat a la Universitat Jaume I.
Va estar una xerrada de primer nivell, on Lorena ens va anar desgranant el moment publicitari actual i com esta estructurada.
Vàrem començar analitzant els rostres més significants del món publicitari, on vàrem analitzar els casos de: Toni Segarra, Carlota de DiosCesar Garcia, Daniel Solana, Antonio Piñero o Rafa Anton.
Vàrem seguir veient la figura dels consultors, on es va destacar figures tan importants com: Italo PizzolanteJerusalen HernandezNuria Vilanova, Pilar Domingo, Isabel López o Justo Villafañe.

Lorena ens va analitzar el Corporate, on va anar desgranar amb detall la Identitat, Imatge, Marca i Reputació.
Per finalitzar, vàrem detallar els Perfils Professionals dins el món publicitari, on varem analitzar:
els executius de comptes, planners, duples creatives, executius de mitjans o els interlocutors (Director de Màrqueting i Director Comercial)

Sense cap dubte, tot un luxe pel departament de Comerç i Màrqueting comptar amb professionals daquest nivell.

Us deixem algunes fots. Si en voleu veure mes aneu al següent enllaç: Mes Fotos






No hay comentarios:

Publicar un comentario