11 de mayo de 2015

El IES Honori Garcia guanya els Premis CreaEmpresa de la UJI


La proposta educativa del Cicle de Começ i Màrqueting del IES Honori Garcia, no es pot etiquetar de proposta, més  podem dir que és una realitat.

Si la setmana passada teníem als alumnes de comerç presentant un projecte empresarial a Madrid a un dels concursos més importants del país (Repte Empren) on la gran majoria dempresaris varen valorar el nivell empresarial del nostre alumnat. 
Si la Universitat de València ens ha seleccionat un projecte per la Final del dia 14 al Campus de Tarongers de València, el passat divendres el Jurat dels Premis CreaEmpresa de la Universitat Jaume I de Castelló va premiar un projecte del IES Honori Garcia com el millor projecte empresarial daquest any.


El Raconet Ecològic, projecte del Grau Mitjà del Cicle de Comerç i Màrqueting del IES Honori Garcia va estar guardonat amb el primer premi a la X Edició dels Premis Crea Empresa valorat amb 1000 Euros (Premi Salera) per als alumnes i 200.00€ per al Centre.

Lempresa, un negoci de mobiliari amb materials reciclats va sorprendre a tots amb la novetat del seu projecte empresarial.


També varem obtindre el Premi Cicles Formatius pel projecte "Tempo", valorat amb 600.00€ per als alumnes i 150.00€ per el Centre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario