19 de noviembre de 2015

INCREMENTAR LA RENDIBILITAT DEL NOSTRE NEGOCI AMB FACEBOOK?


 
Ahir dimecres de matí, a l'espai de la Biblioteca Municipal Mª Dolores Garcia de la Vall d'Uixó, alumnat de l'IES Honori Garcia va assistir a la xerrada "Que no te tomen el pelo con el "Feisbuc"
Els alumnes dels cicles de la Família Professional de Comerç i Màrqueting (de grau mitjà i superior, així com de la formació professional bàsica), van poder gaudir d'aquesta magnífica ponència de la mà d'un gran coach i formador d'empreses, Jonathan Secanella.   Jonathan és especialista en habilitats directives, intel.ligència emocional, productivitat i Màrketing en Xarxes Socials.
Des del principi ens va comentar que en el tema de les Xarxes Socials ja no es tracta d'escollir, no és una opció ...    La realitat és que actualment l'empresa necessita estar en elles si o si, amb la finalitat d'arribar al nostre client 2.0.   Cridar la seua atenció, aportar-li valor afegit, establir relacions amb ell.... Aquests són pilars fonamentals que les empreses, sobre tot les PYMES, han de plantejar-se i treballar en profunditat.
 
Incrementar la rendibilitat de l'empresa mitjançant Facebook pot aconseguir-se. Però el temps que li dediquem ha de ser profitós. No tan sols és crear una pàgina a Facebook, sinó que s'ha de cuidar, tant interna com externament... 
 
La qualitat del què es publique en la nostra FanPage, dels fans que tinga, de la gestió adeqüada dels comentaris públics que em facen, un llenguatge acurat, varietat en les accions realitzades, màxima interacció....serien alguns dels principis que ens va proposar Jonathan durant la seua xerrada per a aconseguir eixa rendibilitat en un negoci. 
  
Ens va explicar alguns "mites" respecte de Facebook i les pàgines d'empresa, així com una sèrie de consells pràctics per a poder dissenyar una senzilla estratègia de marquèting mitjançant aquesta famosa xarxa social. 
Una experiència molt enriquidora per al nostre alumnat que, de segur, els ajudarà a completar més la seua formació en màrqueting digital.
Agraïr a Jonathan Secanella, una vegada més, la seua col·laboració amb el Departament de Comerç i Màrqueting de l'IES Honori Garcia.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario