28 de abril de 2016

JORNADA "HOY ES MÁRKETING" DE L'ESIC


Aquest dimarts 26 d’abril, alumnat del cicle superior de Gestió d’espais i activitats comercials, així com professorat del Departament de Comerç i Màrqueting de l’IES Honori Garcia, hem pogut assistir a la XIII edició de “Hoy es marketing”, organitzada per ESIC Business & Marketing School, en el Palau de Congresos de València.



Aquest esdeveniment ja s’havia celebrat enguany a Madrid (14 d’ abril)), i pròximament
ho farà a Barcelona (26 de maig) i Bilbao (2 de juny).

En aquestes trobades s’analitzen les tendències d’innovació, reunint a reconeguts empresaris i experts del Management, el Màrqueting, la Comunicació, i l’Economia Digital. El lema d’aquesta ocasió ha segut “Dejando Huella: Descubriendo Nuevos Paradigmas del Management y del Marketing”.



Comportament del consumidor, gestió de la marca, innovació, el repte empresarial amb la revolució digital, la gestió del Big Data,.... aquests i altres continguts molt interessants van ser tractats en les diferents ponències.

Una fantàstica manera d’ampliar la formació acadèmica dels nostres alumnes, del coneixement i l’experiència contada de primera mà, de casos reals d’empreses com Groupon, BP, Disney Media, Unilever, Lenovo, Accenture Digital, BBVA o Campofrío.

De segur que hi participarem en la propera edició !


No hay comentarios:

Publicar un comentario