22 de abril de 2016

LA FACTURACIÓ ELECTRÒNICA

Ahir 21 d'abril, el nostre alumnat dels cicles de grau mitjà i superior de la Família de Comerç i Màrqueting ha assistit a una enriquidora xerrada oferida per dos experts de l'Agència Tributària en la nostra Biblioteca Municipal.
 
En primer lloc, Mª Ángeles Porcar, Tècnica d'Hisenda, ens va parlar al voltant de la responsabilitat fiscal, així com de la importància dels béns i serveis públics a la nostra societat (sanitat, educació, infraestructures com ara autovies, i un llarg etc...).  Perquè en moltes ocasions no es coneix (i per tant, no es valora com cal) el valor econòmic i la repercusió social d'aquests.
 
 
Una reflexió per a conscienciar-nos que s'ha de tindre una actitud de respecte per allò que és "de tots i totes"
 
 
La segona part va estar a càrrec del Cap de la Dependència d'Informàtica d'Hisenda, Ángel Sánchez, que ens va explicar les principals característiques de la facturació electrònica, així com la relació d'aquest tipus de gestió de la compravenda amb la firma digital i el certificat electrònic.
 
El fet de facturar electrònicament es va implantant cada vegada més entre les empreses, ja que ofereix uns importants beneficis, com ara la reducció de despeses i un major control i accés a aquests documents, entre d'altres. 
 
Podrem trobar més informació en:
 
 
 
El nostre agraïment a l'Agència Tributària de Castellò per aquesta magnífica xerrada.
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario